Oferta especial !!! Descompte 7% per a qualsevol curs Setembre 2014 !!! Clickea aquí ara !!!

Print page
Home News

UN PAS SEGUR AL CAMÍ A L'ÈXIT!

Esdeveniments culturals, una gran quantitat d'emocions positives, la comunicació cognitiva, conèixer gent nova, tot això és el centre internacional d'educació ILAB Academy. Tots els programes de formació estan dissenyats perquè els estudiants es desenvolupin tant intel·lectual com espiritualment.


ILAB Academy, va obrir les seves portes a Barcelona al juliol de 2013. L'acadèmia està situada al centre de la ciutat, al Carrer Balmes 21, a prop de la Plaça de Catalunya i al costat de la Universitat de Barcelona, en una zona considerada com un de les més dinàmiques, joves i populars entre els ciutadans i turistes. És una zona amb un elevat interès turístic i cultural, amb una xarxa comercial ben desenvolupada i amb una excel·lent infraestructura en transport.


QUÈ ATRAU ALS ESTUDIANTS D’ILAB ACADEMY ?

ILAB Academy ofereix quatre tipus bàsics de serveis educatius:


L'APRENENTATGE DE LLENGÜES ESTRANGERES

L'ensenyament de l' espanyol i el català com a llengua estrangera està dissenyat, tal com indica el seu nom, a estudiants estrangers. A més, ILAB Academy ofereix cursos de tots els nivells d'anglès, francès, alemany, rus i xinès.


Els programes d'ensenyament d'idiomes tenen diferents graus d'intensitat. L'estudiant té l'oportunitat d’inscriure’s a cursos per a grups, classes particulars, així com a classes de preparació per a l'obtenció dels títols oficials ( DELE - per espanyol, TOEFL o Eilts - per Anglès i TestDaF - per alemany).


Posem a disposició dels estudiants estrangers un servei de recollida a l' aeroport, diferents opcions d'allotjament, a més de visites guiades per la ciutat.


CURSOS DE RENDIMENT ESCOLAR

No cal dedicar moltes hores a l'estudi, sinó saber aprofitar el temps destinat a això. Els nostres professors, en les condicions més confortables per als nostres alumnes, els ajudaran a resoldre tots els dubtes, i reforçaran els punts que requereixin un major esforç per a ells, sempre amb els mètodes més actuals que proporcionaran els resultats desitjats.


Aquests cursos estan dissenyats per tot el curs acadèmic i s'ofereixen com a reforç al programa educatiu oficial de primària, secundària (ESO), Batxillerat i graus mitjà i superior de formació professional.


CURSOS DE FORMACIÓ

Obre les portes a un gran futur professional!


Prepara't per superar les proves oficials d'accés a diferents cicles formatius que es convoquen anualment, com l'accés a la universitat per a majors de 25 anys, els cursos d'accés al grau mitjà i superior de formació professional, l'accés a la universitat per estrangers i l'obtenció del títol de graduat en ESO. Nosaltres t'ajudem preparar-les i superar-les amb èxit.


FORMACIÓ PER A EMPRESES I TÈCNIQUES D'ESTUDI

ILAB Academy ofereix diferents programes per al desenvolupament de l'aprenentatge d'habilitats orientats a treure el major rendiment de cada individu, ja sigui a nivell educatiu com professional. Per això comptem amb un equip expert, que us assessorarà i ajudarà a trobar el que millor s'adapti a les vostres necessitats.


ILAB ACADEMY: EL MILLOR PER A L'ESTUDIANT!

ILAB Academy compta amb professionals altament qualificats, amb una rica experiència pedagògica. En tots els processos formatius utilitzem els mètodes d'ensenyament més eficaços i eficaçment provats. El Pla d'Estudis d’ILAB Academy es basa en els estàndards educatius i les normes de la Unió Europea.


Podeu trobar tota la informació sobre els programes que ILAB Academy posa a la vostra disposició en www.ilab-edu.com oo descarregar el fulletó informatiu en el següent enllaç: www.cat.ilab-edu.com/public/cources.pdf


 

View all