Oferta especial !!! Descompte 7% per a qualsevol curs Setembre 2014 !!! Clickea aquí ara !!!

Print page
Home News

BARCELONA A ULLS DELS ESTUDIANTS

INTERESSANT, DIVERSIÓ, DISPONIBLE!


Barcelona és la segona ciutat espanyola més poblada. És la capital de la cultura, l'arquitectura i l'entreteniment. Els racons pintorescs de la ciutat atreuen per la seva arquitectura medieval i els monuments nombrosos de l'antiguitat que emmagatzema una història de milers d'anys. Barcelona ─ ciutat amb un estil únic en què s'entrellacen diferents estils, des del gòtic fins al modernista, i amb una vida diària activa i una nocturna, no menys activa, que atrau viatgers de tot el món.


EL PARADÍS DE L'ESTUDIANT


Barcelona és una ciutat molt interessant en tots els seus àmbits, però especialment en el turístic. Per això, ofereix una oportunitat única per a la formació acadèmicament segons els estendards europeus alhora que permet passar un temps inoblidable i conèixer tots els seus racons i rica cultura. Qui es negaria a formar part d'aquesta meravellosa ciutat, no només per un parell o tres dies lliures, sinó per alguns mesos, i fins i tot anys ?


El gran atractiu que té la ciutat per als estudiants és que, a més dels beneficis acadèmics que obtenen, poden participar en quantitat d'activitats i excursions que els ajuden a aprendre ràpidament l'idioma i conèixer la cultura i la població local.


No només s'imparteix formació a les universitats, sinó també en centres de formació especialitzats, on la qualitat de l'ensenyament s'iguala a la universitària i en alguns aspectes fins i tot la superen.


A ILAB Academy les classes les imparteixen professors altament qualificats. Tots ells tenen una àmplia experiència en l'ensenyament i en l'ús dels mètodes més efectius i provats d'ensenyament, que compleixen amb els estàndards d'educació de la Unió Europea. Els nostres professors ajudaran a cada estudiant a obrir i fer servir el seu potencial en l'aprenentatge d' idiomes i a les assignatures escollides.


¡ESTUDIEM LA LLENGUA! ¡ ESTUDIEM ESPANYA!


L'espanyol, segons el nùmero de parlants, és la segona llengua al món després de l'Anglès. Es parla 21 països i el fan servir més de cinc-cents mil milions de persones.


El més difícil per a un estranger que ve a Espanya és la barrera de l'idioma. Per formar part de la societat espanyola, ser capaç de comunicar-se sense problemes, trobar amics i possibles socis comercials, cal aprendre l'idioma, per la qual cosa formar-se a Barcelona és la millor opció per aprendre l'idioma i la cultura espanyola.


L'educació espanyola és reconeguda a tot el món. Els diplomes que reben els estudiants al final de l'educació superior, així com les escoles de negocis, són reconeguts a quaranta-cinc països de tot el món! A Barcelona, el nombre d'estudiants supera els dos-cents mil. És una de les taxes més altes d'Europa.


A ILAB Academy, els estudiants no només poden aprendre espanyol, sinó que oferim una àmplia gamma de programes, com cursos d'idiomes de català, anglès, alemany, francès, rus i xinès, cursos de formació i cursos de rendiment, que ajudaran els alumnes a obtenir un alt rendiment en els seus estudis i les millors qualificacions.


El nostre programa formatiu combina les classes al nostre centre amb activitats culturals i educatives.


 

View all