Oferta especial !!! Descompte 7% per a qualsevol curs Setembre 2014 !!! Clickea aquí ara !!!

Print page
Home Descobreix Barcelona

CONEGUIN BARCELONA - LA CIUTAT ON ES FAN REALITAT TOTS ELS SOMNIS

Benvingut a Barcelona! - Una ciutat amb més de mil anys i una llarga història, amb una cultura i llengua pròpies que han determinat la seva individualitat.

Barcelona és coneguda a nivell mundial com una ciutat admirable i un dels principals centres turístics del món. És la segona ciutat més gran de la Península Ibèrica, situada al nord-est d'Espanya i capital de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Gran diversitat en tradicions, excel·lent gastronomia local, descans actiu i cognitiu, magnífiques platges assolellades, tot això combinat amb la proximitat geogràfica, fan de Barcelona una destinació popular per als turistes de tot el món, a més d'un lloc ideal per als que vulguin viure i aprendre a ella, adquirint experiències inoblidables.

LA POBLACIÓ

Barcelona és una de les ciutats - megalòpolis més poblades de tota la costa mediterrània. És la llar de més d'un milió i mig de persones. A molts famosos de tot el món els agrada passar gran part del seu temps a Barcelona o fins i tot triar-la com a residència permanent. L'amabilitat, l'hospitalitat, la franquesa dels catalans i la seva acceptació a la diversitat, han influït a què la Ciutat hagi adquirit el dret incondicional a ser reconeguda com un dels centres més cosmopolites d'Europa.

LA SEVA GEOGRAFIA

A Catalunya, hi ha meravellosos parcs naturals, com el d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici, formacions estrafolàries geològiques com Montserrat, antigues zones volcàniques com la Garrotxa, parcs costaners com Cap de Creus, Aiguamolls de l' Alt Empordà i el Delta de l'Ebre.

La longitud de la costa - aproximadament 580 quilòmetres - determina fonamentalment la naturalesa de la geografia litoral catalana. Els paisatges costaners són molt diversos - des de cales acollidores de la Costa Brava al nord, fins a àmplies platges de sorra a la Costa Daurada, al sud.

LES TRADICIONS

Les festes tradicionals són un dels elements integrants de l'originalitat de Catalunya. A la Ciutat, constantment hi ha multitud d'activitats culturals.

A l'estiu cada ciutat celebra el dia del seu patró « Festa Major ». Són festes de gran interès i diversió. La seva durada és d'una setmana i durant aquesta s'organitzen activitats diverses, atraccions per als nens, fires artesanals, concerts musicals i representacions a l'aire lliure. Tradicionalment, durant al Festa Major actuen els grups de Castellers, que construeixen alts castells humans, els castells.

Anualment, l'11 de setembre, en memòria de l'aniversari de la fi del setge de Barcelona el 1714, es celebra el Dia Nacional de Catalunya, la Diada. En aquest dia es duen a terme una gran varietat d'actes polítics, manifestacions, concerts i celebracions. Molts ciutadans es vesteixen amb símbols nacionals i als balcons pengen banderes catalanes.

L'ECONOMIA

Catalunya forma part d'una de les regions més desenvolupades d'Espanya. A Catalunya viu prop del 16 % del total de la població espanyola i suposa el 23% del producte interior brut. Els principals recursos es centren en la indústria, que dóna feina a prop del 25 % de la població en edat de treballar i en el sector dels serveis que dóna feina a un 64% de la població.

Catalunya té una forta base industrial, basada en la indústria de transformació, principalment tèxtil, encara que amb el temps, s'ha enfocat cap a altres sectors, com l'automoció i la fabricació de peces, indústria química, indústria d'aliments, construcció naval, producció de mobles, etc.

Per la seva ubicació geogràfica única i amb un sistema excel·lent de transport (el port marítim, aeroports, autopistes, ferrocarrils ), Barcelona ocupa el sisè lloc entre les ciutats europees amb més atractiu per a la gestió dels negocis.