Oferta especial !!! Descompte 7% per a qualsevol curs Setembre 2014 !!! Clickea aquí ara !!!

Print page
Home La Nostra Acadèmia

Nuestra Academy

LA NOSTRA ACADÈMIA

Us donem la benvinguda a ILAB Academy, una nova escola a Barcelona que posa a la vostra disposició 19 línies formatives, situada al mateix cor de la Ciutat Comtal, al costat de la Plaça Catalunya i la Plaça Universitat, molt a prop del Passeig de Gràcia i de la Rambla. Estem, doncs, situats en una de les zones més joves, cosmopolites, dinàmiques i populars de Barcelona, en un dels centres neuràlgics de la cultura, el turisme i el comerç de la ciutat, ben comunicat gràcies a diverses línies de metro, autobús, tren i ferrocarrils.

A ILAB Academy trobareu les instal·lacions més modernes i millor preparades per facilitar els vostres estudis i fer la vostra estada amb nosaltres el més còmoda possible. Disposem de nou àmplies aules climatitzades, disposades per no més de deu alumnes cadascuna, zona wifi amb ordinadors i una àrea de descans en què podreu prendre un cafè o un refresc amb els vostres companys.

L'ensenyament de set de les llengües més emprades en les relacions internacionals: anglès, alemany, francès, rus i xinès a més de català i espanyol per a estrangers. T'ajudarem a desenvolupar tot el teu potencial en l'aprenentatge d'idiomes, adquirint un ampli vocabulari i gramàtica que et permetrà comunicar-te amb ciutadans d'altres països.

Les classes s'imparteixen en un ambient divertit, relaxat i estan conduïdes per un equip de professionals altament qualificats, tots ells llicenciats especialitzats, amb una àmplia experiència en l'ús dels mètodes més efectius i provats d'ensenyament que us orientaran i ajudaran a assolir les vostres metes i potenciar al màxim l'aprenentatge.